Kollégiumi Hallgatói Bizottság

A Kollégiumi Hallgatói Bizottság a hallgatói önkormányzat szerve, mely az egyetem valamennyi kollégiumban elszállásolt hallgatóját képviseli.
A Kollégiumi Hallgatói Bizottság részt vállal a kollégiumok működési problémáinak megoldásában, a kollégiumok általános életminőségi feltételeinek javításában, továbbá együttműködésben a kollégiumokkal a vagyonvédelemben, a Kollégiumi Házirend és Felvételi Szabályzat betartatásában.
A Kollégiumi Hallgatói Bizottság szorosan együttműködik a kollégiumokkal, továbbá jogában áll a hiányosságok eltávolítására, szolgáltatások, a pihenési, tanulási feltételek minőségének javítására és a hallgatók szabadidős tevékenységének fejlesztésére és hasonló célra irányuló javaslatokat kezdeményezi.
A Kollégiumi Hallgatói Bizottság saját belső előírásai szerint működik. Működéséért a kollégistáknak felel. Javaslatait a kollégiumi igazgató illetve a SJE rektora felé terjeszti be.


 

Elnök:

 

További tagok:

 

Jakab Csaba – Sirály Kollégium

 

Leczo Bence – Sirály Kollégium

 

Szabó Dávid – Sirály Kollégium

 

Tóth Krisztián – Danubius Kollégium

 

Szabó Barnabás – Sirály Kollégium

 

Pospíšil Miklós – Danubius Kollégium

 

Konkoly Attila – Sirály Kollégium


 

Panaszbejelentő

Tisztelt Hallgató, ezen a weboldalon lehetőséged van panaszoddal egyenesen a KHB tagokhoz fordulni! Csak reális adatokkal rendelkező bejelentést tudunk komolyan venni! A személyes adatokat bizalmasan kezeljük!

NemIgenKövess minket

Kövess minket Facebookon, vagy Twitteren is!